València contra el Canvi Climàtic

La400xcanviclimatic1 ciutat de València té un llarg recorregut fent front al canvi climàtic per al que va desenvolupar un Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible, així com altres activitats. No obstant això, el canvi climàtic és imminent i és hora d’adaptar-se al mateix. Per això, l’Ajuntament de València s’ha posat mà a l’obra per a dissenyar un Pla d’Adaptació al Canvi Climàtic que englobe tota la ciutat

Per a desenvolupar un pla inclusiu en què es reflectisquen les necessitats de totes les persones, des de l’Ajuntament de València volem fer una crida a tota la ciutadania perquè conega l’ anàlisi de vulnerabilitat de la ciutat i participe en el plantejament de mesures concretes per a l’adaptació al canvi climàtic en els distints sectors “ esborrany del Pla ”.

Per a això, s’han organitzat uns quants tallers participatius els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril, amb l’objectiu de donar a conéixer les anàlisis realitzades i recopilar les aportacions al futur Pla d’Adaptació de València. Els dits tallers s’organitzaran per sectors, en horari de matí orientat a un públic més tècnic, i en horari de vesprada orientat a la ciutadania en general. Consultar agenda “ fullet de participació ”.

De cara a organitzar i coordinar les diferents sessions li agrairíem que ens comunicara el seu interés a participar en les mateixes enviant un correu electrònic a la següent direcció indicant les dades següents: canviclimatic@valencia.es Assumpte: Jornada de Participació Pla d’Adaptació al Canvi Climàtic, nom, cognoms, organització, taller en què li agradaria participar, especificant perfil tècnic o general, contacte.

Li agraïm el seu interés i col·laboració