Posada de la primera bombeta de l’Oficina de la Energia

 

11_09_Pereta-Led
Data i hora: 9 Novembre de 19-20 h
Lloc: Calle Jose Maria Harro, 9 i 11
La participació és gratuïta


Des de la fundació municipal València Clima i Energia de l’Ajuntament de València tenim el plaer de convidar-vos a la Presentació del projecte de l’Oficina de l’Energia que tindrà lloc el pròxim divendres 9 de novembre de 19 a 20 h en el futur local de l’Oficina, carrer José María Haro, número 9 i 11 (en la planta baixa, anterior seu del Consell de la Joventut).

L’Oficina de l’Energia es planteja com un espai d’informació i formació sobre l’energia i el canvi climàtic en la ciutat de València. Serà un lloc on es proporcionarà un assessorament personalitzat als veïns i veïnes de València sobre l’ús quotidià de l’energia: coneixements per a analitzar la factura de la llum, consells per a estalviar a casa i informació per a la instal·lació d’energies renovables. La seua obertura està prevista per a la primavera de l’any que ve. No obstant això, abans d’iniciar l’habilitació de l’espai i de llançar el projecte, ens agradaria donar a conéixer de primera mà als veïns i les veïnes del barri la nostra proposta, i acotrs, atendre a les seues preguntes i conéixer les seues expectatives de cara a l’engegada d’este nou espai.

Després d’una breu presentació del projecte d’habilitació i dinamització de l’Oficina de l’Energia, s’obrirà un diàleg amb els i les participants i compartirem un piscolabis, abans de posar de manera simbòlica la primera bombeta de l’Oficina de l’Energia.


Agenda:

– 10’ Benvinguda/Introducció pel regidor de energias renovables i canvi climàtic del Ayuto de València, Roberto Jaramillo

– 10’ Presentació del projecte d’oficina de l’energia

– 10’ Presentació del davant-projecte d’habilitació de l’espai

– 30’ Preguntes i respostes

– Posada de la primera bombeta de l’Oficina

– Piscolabis
Aquesta activitat s’emmarca dins de València canvia pel clima! una iniciativa que té com a objectiu difondre les diferents iniciatives que s’estan duent a terme en la ciutat de València amb la finalitat de fer front al canvi climàtic i les eines disponibles per a adaptar-nos a ell. Entre el 15 d’octubre i l’11 de novembre es van a produir diverses activitats, conferències i tallers en diferents punts de la ciutat, que culminaran amb un esdeveniment final en la Plaça de l’Ajuntament el dia 11 de novembre. Les entitats organitzadores i coordinadores d’aquests esdeveniments són el Servei d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, les Fundacions Municipals València Clima i Energia i Les Naus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *