Assessorament

Demana cita i t'ajudarem a formar part de la Transició Energètica: factura d'electricitat, factura de gas, eficiència energètica, energies renovables...

Tallers formatius

Inscriu-te als nostres tallers oberts! Si sou un grup, els organitzem per a vosaltres. Descarrega't el fullet informatiu dels tallers.

Visita l'exposició

Pots apropar-te en qualsevol moment a visitar la nostra exposicióTambé organitzem visites guiades per a grups.

Aula en Xarxa

Pertanys a alguna associació o col·lectiu que treballe per la sostenibilitat? T'oferim l'Aula en Xarxa, un espai perquè us pugueu reunir.

Calendari: pròximes activitats i tallers

febrer 2021

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Taller Ahorra energía en el hogar
10
11
12
13
14
15
  • Taller Entiende la factura de electricidad
16
17
  • Semana Pobreza Energética. Taller Entiende la factura de electricidad
18
  • Semana Pobreza Energética. Taller Entiende la factura del gas
  • Taller online para Trabajadores, autónomos, y parados afectados por la Covid 19: ¿Sabías que tenías derecho a un nuevo bono social?
19
  • Semana Pobreza Energética. Taller Entiende la factura de electricidad
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Els tallers de l'Oficina de l'Energia

Entén la teua factura d'electricitat

Aprendrem com funciona el mercat elèctric i els diferents conceptes que apareixen en la factura d'electricitat. Donarem resposta a preguntes com: Com reduir la potència contractada? Què és la discriminació horària? Tinc accés al bo social?
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Estalvia energia a la llar

Amb alguns consells senzills que només requereixen un canvi d'hàbits o xicotetes inversions aprendràs a reduir el consum energètic en la teua llar. Aprendràs a fer un bon ús de l'energia amb la finalitat de consumir menys kWh, pagar menys i guanyar en confort.
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Connecta't al sol

Aprendrem els passos a seguir per a tindre una instal·lació d'energia solar fotovoltaica que et permeta produir l'energia que necessites en la teua llar o comunitat de veïns i veïnes. Coneixerem si és viable econòmicament i quina és la situació actual en relació a la legislació.
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.

Energia per a totes

Aprendrem sobre els drets dels consumidors en relació a l'ús de l'energia, així com sobre conceptes bàsics de les factures i sobre com estalviar a casa. Respondrem a preguntes com: què és el bo social? què puc fer si no puc pagar el rebut d'electricitat? puc contractar electricitat renovable?
Duració: adaptable entre 1 i 2 hores.