L’Oficina de l’Energia connecta amb el barri

26.09.2019

El passat 19 de setembre l’Oficina de l’Energia, aprofitant la convocatòria del Dia Mundial de les Comunitats Sostenibles, es va donar a conéixer entre els veïns i veïnes del barri d’Aiora amb la jornada “Connectem amb el Barri”. El principal objectiu de l’Oficina és l’assessorament directe dels ciutadans i les ciutadanes de la ciutat i, per això, s’ha volgut començar amb una primera jornada amb la qual s’ha potenciat el tu a tu, i la proximitat amb els veïns i veïnes del seu barri.

Durant tot el dia es van dur a terme diverses activitats per a donar a conéixer el treball de l’Oficina, es van resoldre dubtes sobre la factura elèctrica i es va ensenyar a entendre-la per a gastar menys durant el taller “Dubtes i consultes sobre la teua factura d’electricitat”, així com es van donar trucs i consells sobre estalvi energètic en la llar en el taller “Estalvi energètic per a tots” a l’Aula Transformadora, sala destinada a la realització de tallers de l’Oficina.

A més, durant tot el dia es va poder visitar l’exposició fotogràfica sobre el canvi climàtic i la transició energètica situada a la sala d’exposició Espai de transició.

Cal assenyalar que l’oficina naix amb l’objectiu de garantir el dret a l’energia de tots els veïns i veïnes de València. Quatre tècnics especialitzats donen informació i assessorament sobre el consum, les formes d’estalvi i la millora en l’ús de l’energia.

Tots aquells interessats a conéixer l’Oficina poden fer-ho de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 14h i de vesprada de 15h a 20h i els dissabtes en torn de matí al carrer José María Haro Salvador 9-11.