La Bio_Oficina

bio-oficinaLa Bio Oficina romandrà tancada a partir de l’1 de septiempre de 2017. Per a més informació d’activitats d’educació ambiental, contacten amb l’Observatori del Canvi Climàtic 96 133 50 71 / observatori@canviclimatic.org

——

L’Ajuntament de València ha convertit l’històric edifici del Punt de Ganxo, un de les icones del modernisme valencià, en la cèntrica Plaça de l’Almoina, en un espai destinat de forma específica a la preservació del medi ambient en la nostra ciutat.

Amb la posada en marxa de la Bio_Oficina de València, la ciutat compta amb un espai d’informació ciutadana dedicat al medi ambient urbà en totes les seues variants.

A més de ser un espai de formació i educació ambiental, la Bio_Oficina és una finestra oberta al ciutadà. El visitant pot rebre asesorament i orientació sobre aspectes relacionats amb la sostenibilitat, el canvi climàtic i la protecció del medi ambient en la nostra ciutat.

Aprendre hàbits d’alimentació sostenible, consumint productes locals, calcular l’Empremta de Carboni, aprendre trucs i consells per a estalviar aigua i energia, o sumar-se al programa Llars Verdes, són algunes propostes d’esta oficina mediambiental d’atenció ciutadana.

Un dels principals objectius és potenciar la participació activa dels ciutadans. A més. de rebre informació i assessorament, la Bio_Oficina permet mantindre un diàleg obert i fluid entre el ciutadans i l’Ajuntament en matèria ambiental.

La Bio_Oficina compta amb una biblioteca i centre de documentació sobre canvi climàtic i medi ambient, a fi de facilitar la consulta i la formació ciutadana.

En esta línia, es tracta del primer espai mediambiental municipal a posar en marxa la pràctica del Bookcrossing o intercanvi gratuït de llibres, alliberant llibres de temàtica ambiental, una iniciativa nova a València.

La Bio_Oficina és un espai gratuït i obert a tots els ciutadans. De la mateixa manera, la sostenibilitat i l’eficiència energètica regixen este espai, un centre rehabilitat davall el concepte de les 3 erres del reciclatge: Reduir, Reciclar i Reutilitzar, que fan de la Bio_Oficina el centre de referència del medi ambient a València.

HORARI

Dilluns a divendres de 9h a 14h, dimarts i dijous de 15h a 19h
Agost: de dilluns a divendres de 9h a 14h

DIRECCIÓ 
Plaça de l’Almoina, 4 · 46003 VALÈNCIA · Telèfon : 96 322 04 29
email: bio.oficina@canviclimatic.org

Descarrega més informació:

Fullet Informació Bio Oficina