Diàleg en perspectiva sobre el canvi climàtic

 

11_06_Perspectiva

El canvi climàtic no va només d’óssos polars, ni de paraïsos llunyans. Va d’art, i de salut, i de carrers, i política, i jardins, de ciència i de negociacions, de periòdics i televisions i ràdio, i de moltes coses més. Per a parlar-ne de tot això, des de la València Clima i Energia i el Jardí Botànic, i emmarcat a València Canvia pel Clima!, hem organitzat un col·loqui entre cinc expertes en distints àmbits i la moderadora Pilar Almenar, per a treure el canvi climàtic de les notícies catastròfiques i els llocs comuns, i repensar-lo des de distints àmbits que hi tenen molt a vore.

Ponents: 

– Eva Pastor: és biòloga i comunicadora científica. És la responsable de cultura i comunicació del Jardí Botànic de la Universitat de València i membre de l’associació de divulgació científica Piratas de la Ciencia.

EVA-PASTOR-CANVI

 

 

 

 

 

– Cristina Monge: Doctora en Dret i politòloga, Fundación ECODES

– Lucía Vázquez: Historiadora de l’Art, directora del projecte Arte y Desarrollo

– Maria José Sanz: Doctora en Biologia i directora del centre de recerca sobre canvi climàtic BC3

– Anna Mateu: és periodista i doctora en Comunicació. Actualment és cap de redacció de Mètode, revista científica de la Universitat de València. Com a investigadora en comunicació s’ha centrat en l’anàlisi de la informació científica i ambiental als mitjans de comunicació.

Anna-Mateu-Taula-Canvi

 

 

 

 

Moderadora: Pilar Almenar, ambientòloga i periodista.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *