Connecta’t al sol. Jornada final projecte ProsumE

 

10_22_Prosume

El 22 d’octubre ha tingut lloc la jornada final del projecte ProSumE “Connecta’t al sol” en Les Naus.

Una jornada intensiva on es va parlar del futur i de les possibilitats de gestionar la nostra energia des del punt de vista del prosumidor.

Les conclusions afavoreixen cada vegada més al fet que la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificacions a València podria proveir el consum elèctric d’un terç d’habitatges de la ciutat i generar prop de 16.000 ocupacions.

Aquestes estadístiques asseguren que les barreres al desenvolupament de producció descentralitzada d’energia fotovoltaicaen la ciutat de València són administratives i socials, no tècniques. Es porta a la conclusió que moltes de les persones no disposen de la informació necessària i real del beneficis que el autoconsumo energètic generen tant per a l’economia pròpia com per al medi ambient.

Després de les conclusions ha tingut lloc una taula redona sobre casos d’èxit en prosumidores/as en la qual ha intervingut representants IVACE, ISER Renovables, Greenpeace Espanya, Iberdrola i Pylon Network. Tot un estudi que beneficiarà a l’elaboració d’un full de ruta de serveis per a tots aquells que se sumeixen a ser prosumidores i prosumidoras. Més informació.

Vídeos ProSumE

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *